DisclaimerDisclaimer in het kort

Op deze pagina vind je een hoop ingewikkelde informatie over onze website. Dit zijn juridische formaliteiten die we voor de zekerheid vermelden. Geen zin om het hele verhaal door te spitten? Het belangrijkste is dat het gebruik van deze site op eigen risico is en dat er per ongeluk nog fouten in de informatie kunnen staan.

Disclaimer volledig

Als je onze website gebruikt, dan ga je akkoord met alle informatie hieronder.

Aansprakelijkheid

  • ZERO is niet aansprakelijk voor schade door het gebruik van deze website. Dit geldt voor directe en indirecte schade. Er kan een uitzondering worden gemaakt als de schade is ontstaan doordat beleidsbepalende leidinggevenden van ZERO bewust roekeloos of met opzet hebben gehandeld.
  • Wij streven ernaar dat alle informatie op deze site klopt, maar we zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat doordat de informatie op deze website onjuist of onvolledig is.
  • ZERO is ook niet aansprakelijk voor onvolledigheid of onjuiste informatie van anderen waarnaar we op deze website verwijzen.
  • Vermelden we een link naar de site van iemand anders? Dan zijn we niet aansprakelijk voor schade die ontstaat doordat je de site van iemand anders bezoekt.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat doordat je gegevens verzendt via onze website. We doen natuurlijk wel ons best om te zorgen dat dit zo veilig mogelijk gebeurt.
  • Informatie en aanbevelingen op deze website zijn geen persoonlijk advies. Als je advies wilt, neem dan contact op met een verzekeringsadviseur.

Werking van de site

  • ZERO garandeert niet dat deze site altijd goed werkt. Voor een correcte werking van de website kun je het beste de nieuwste versie van jouw internetbrowser en besturingssysteem gebruiken.
  • Wij garanderen niet dat de informatie op onze site vrij is van virussen of andere schadelijke componenten. We doen natuurlijk wel ons best om deze te voorkomen. Dit geldt ook voor software, verwijzingen en links die via deze website toegankelijk zijn.
  • We mogen alle informatie op deze site aanpassen zonder jou daarover vooraf te informeren.

Intellectuele eigendomsrechten

Al het materiaal op deze site wordt beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht of een andere vorm van intellectueel eigendomsrecht. Voorbeelden van deze materialen zijn teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo's, woord- en beeldmerken. Zonder onze toestemming mag je het materiaal op deze website niet kopiëren (ook geen bewerkte kopie), doorsturen, verspreiden, openbaar maken of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan anderen.