Over onsOver ZERO

Lees hier wie wij zijn en wat we belangrijk vinden. Meer over ZERO

Onze partners

Met welke partners werken wij samen? Bekijk onze partners

Wie doet wat

Onze partners helpen ons om jou een goede service te bieden. Hier lees je wie wat doet. Bekijk het overzicht


Vernieuwend

Verzekeren werkt eigenlijk al heel lang hetzelfde. Bij ZERO willen we gebruikmaken van de technische mogelijkheden van nu en daarom hebben we een nieuwe manier van verzekeren bedacht. Wij zijn de eerste financiële dienstverlener in Nederland die iedere klant een persoonlijke premie geeft.

Eerlijk

Bij ZERO vinden we het belangrijk om eerlijk te zijn. Daarom vertellen we bijvoorbeeld eerlijk dat onze nieuwe manier van verzekeren niet voor iedereen goedkoper is. Je sluit onze autoverzekeringen af via een vergelijkingssite. Hier kun je direct zien of ZERO in jouw situatie een gunstige keuze is.

Betrouwbaar

ZERO is ontwikkeld in samenwerking met Nationale-Nederlanden, een vertrouwde naam in verzekeringsland. Nationale-Nederlanden staat garant voor de uitbetaling van je schade en ziet toe op een goede service en uitstekende voorwaarden. Bij zo´n ervaren organisatie weet je dat je goed zit.

Sparklab

ZERO is ontwikkeld in Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. Sparklab onderzoekt kansen, vindt nieuwe markten en ontwikkelt verrassende producten en diensten voor de wereld van overmorgen. Zo testen we hoe het businessmodel van een financiële dienstverlener er in de toekomst uit kan zien. Een van onze ideeën is ZERO.